Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Micro Cruiser step voor kinderen van 5 tot 12 jaar, grote wielen en stuur

Micro Cruiser scooter helpt kinderen een goede start te maken.

De Micro Cruiser step onthult een nieuwe set onderdelen om kinderen van 7 tot 12 jaar op weg te helpen. Gewoonlijk zijn stepjes voor kinderen van ongeveer 10 jaar uitgerust met kleine wielen van 100 mm. In het geval van de Cruiser heeft Micro gekozen voor 200 mm wielen voor meer stabiliteit (op ruw terrein absorberen grotere wielen onregelmatigheden in de bodem beter). Een ander kenmerk dat het verschil maakt is het cruiser-stuur, het stuur is iets naar het kind gedraaid en je kunt ook de oriëntatie van het stuur aanpassen … iets meer naar voren of naar achteren met de verstelbare stuurpen. En dat is nog niet alles Micro heeft er ook voor gezorgd dat de hoogte van het dek is verlaagd tot slechts 6 cm om het schaatsen minder vermoeiend te maken en het gemakkelijker te maken om je evenwicht te bewaren.

Micro Cruiser, voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

De vraag welk model scooter geschikt is voor welke leeftijdsgroep is een vraag die ons bij trotineo vaak gesteld wordt. In de bijna 10 jaar dat wij onze klanten adviseren, hebben wij gezien dat kinderen vanaf 7-8 jaar zelfs met zeer grote modellen veel plezier kunnen beleven (wij hebben dit bijvoorbeeld met de Kickbike FATMAX ervaren). Hoe nu? Denk aan gebruik, denk aan vloertype, denk aan voetafdruk, denk aan snelheid of grootte, denk aan een model voor de korte termijn of een model dat lang meegaat. Er zijn enkele modellen die niet geschikt zijn voor kleine kinderen, omdat ze te zwaar of te groot zijn, maar in het algemeen kunnen kinderen bijna alle steps gebruiken. Laten we teruggaan naar de Micro Cruiser, u zult hem kiezen voor: zijn 200mm wielen / voor stabiliteit op ruw terrein en om meer afstand te rijden, voor het cruiser stuur / comfortabeler en verstelbaar, voor de overgeboorde plaat / voor gemakkelijke grip en schaatscomfort, voor de kickstand / gemakkelijk parkeren, voor het vouwsysteem / gemakkelijk vervoeren en opbergen.

Cruiser scooters voor kinderen – de details die het verschil maken.

Bij Micro is de step al sinds 1999 (19 jaar al?! Ja!) een echte priester. Dus om aan de verwachtingen van kinderen van 7-12 jaar (zelfs vanaf 5 jaar … de leeftijdsgroepen zijn indicaties) te voldoen heeft Micro de Cruiser bedacht. Het dienblad is korter, 29 cm. De hoogte van het stuur is maximaal 84 cm, tegen ongeveer 100 cm voor de modellen voor volwassenen. Met hun grote wielen, de Cruiser scooter kan uw kind het gevoel hebben te doen “als de grote jongens” 😉 . De cruiser biedt ook de hoge kwaliteitsnormen van Micro met Aluminimum structuur, ultra-resistente PU wielen, Micro vouwsysteem.

 

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard