Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Xootr’s 1 seconde Quick click® volwassen step opvouwen

Xootr innoveert op het opvouwen van steppen

Sinds de oprichting in de jaren 2000 zijn alle Xootr-step(pen) opgevouwen met een eenvoudig en betrouwbaar mechanisme: een scharnier en een ingenieuze pin om de step op zijn plaats te houden als hij in beweging is of in rust. Weg zijn de knop-plus klemsystemen, weg zijn de snelklemmen die eenmaal vergrendeld en wel de rest! Xootr onderscheidt zich van alle andere steppen voor volwassenen door zijn ontwerp, dat een unieke look biedt die gemakkelijk herkenbaar is. Na jaren van goede en trouwe dienst is de penvergrendeling vervangen door de Qucik Click: vanaf nu kunt u uw step in 1 seconde inklappen, zonder de machine zelfs maar aan te raken!

Het Quick Click® vouwsysteem voor de Xootr step voor volwassenen: slechts één knop!

Nou, nu heb je maar één knop nodig om je Xootr urban step uit en in te klappen. Hoe kunnen we echt profiteren van dit systeem? Nou, het is heel eenvoudig: neem de step bij het stuur met beide handen, druk op de voorremhendel om het wiel te blokkeren, druk met je voet op de knop (die zich onder de vouwas bevindt) … je voelt dat hij een paar mm zakt en de blokkering wordt opgeheven, begeleid de opening van de plaat naar de grond.

Nu het Quick Click® vouwsysteem voor Xootr steps voor volwassenen: altijd dezelfde knop!

U komt aan op uw bestemming, moet op de bus of de metro springen, vouw de machine snel in! Terwijl u een lichte druk op de remhendel houdt, drukt u op de zwarte Quick click® vergrendelingsknop die een paar mm wordt ingedrukt … onmiddellijk begint de plaat in te klappen … … gewoon volgen tot hij volledig vergrendeld is ! … is dat alles ? … ja, zo eenvoudig is het !

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard