Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

SWIFTY Step high-end EN opvouwbare step voor volwassenen.

SWIFTY Scooter bestaat sinds 2011, ze zijn volwassen step en opvouwbare High End

Het merk werd in 2011 in Londen geboren met als doel een snelle, gemakkelijk te vervoeren, ruimtebesparende platte oplossing aan te bieden die gemakkelijk op te vouwen is. Geheel ontworpen en ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk, wordt de productie van deze top of the range step uitgevoerd in Taiwan met een hoog afwerkingsniveau van de velgen tot het vouwsysteem, alles is ontworpen door en voor Swifty step voor stedelijke reizen.

Het vouwsysteem van deze volwassen stadsstep is gewoon indrukwekkend

Je moet zeker de Swifty Step folding speed contest video bekijken – ga naar de Swifty One pagina; maar voor je dat doet, lees verder: til de kettingring op, ontklem de achtervork en schuif de ergo, til het frame op en het achterwiel draait naar het midden, vergrendel de achtervorkklem, ontgrendel de stuurklem en draai hem 90° en trek hem dan in, ontgrendel de stuurbocht en vouw hem in en vergrendel dan de kettingring aan het stuur … ben je er? Wereldrecord in 6,2″ !… je moet het beter doen.

Swifty Step biedt u de veiligheid die u nodig heeft in de stad: V-Brake voorrem en voetrem achteraan.

Op trottoirs is de maximumsnelheid 6 km/u, maar op fietspaden … geen limiet (! ) en daarom is het essentieel om hard en snel te kunnen remmen. En omdat het achterwiel in het frame scharniert, is het onmogelijk om conventionele V-brakes aan de achterkant te gebruiken. De ingenieurs van Swifty ontwierpen vervolgens een slimme “voetrem” die tegen het achterwiel wrijft (zonder de band voortijdig te verslijten!) om doeltreffend te kunnen remmen.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard