Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Step met stuurremmen voor gebruik in de stad of op de weg

 

Een opvouwbare step met voor- en achterremmen op het stuur: Yedoo New City
De step van het merk Yedoo hebben altijd V-Brake stuurremmen aangeboden, die identiek zijn aan die van mountainbikes. Dit zijn schijfremmen die tegen de velgrand schuren voor veilig en krachtig remmen. Yedoo rust al zijn modellen uit met stuurremmen: Tidit voor kleine kinderen, New City voor het gezin of Wolfer voor prestaties.

Een opvouwbare stadsstep met stuurrem: Xootr

LUNAR Design was medeoprichter van het bedrijf Xootr, dat de meest efficiënte step heeft bedacht om de laatste kilometers tussen huis en werk / openbaar vervoer en werk te verbinden. De Xootr step is geweldig om mee te rijden en gemakkelijk te vervoeren. Het unieke ontwerp maakt gebruik van authentieke materialen en kan het kind in elke volwassene wakker maken. De voorrem met stuurgreep behoort al vanaf het begin tot de basisuitrusting van deze vouwstep. Het systeem bestaat uit een remhendel zoals op een mountainbike plus een kabel die een aluminium blokje “verborgen” onder de vork bedient. De schaats schuurt tegen het voorwiel om het zachtjes af te remmen. De achterrem onder het spatbord, meer klassiek, maakt het remsysteem compleet.

Compacte luchtband boardy met voorrem op het stuur

Boardy® scooter gebruikte ook een V-Brake stuurrem om het remmen van zijn opvouwbare stadsstep met opblaasbare banden te verzekeren. Het XLC-handvat heeft een bijzonder aangename antislipgreep. De kleine, aan de afmetingen van de 12″ velgen aangepaste remblokken remmen in alle omstandigheden krachtig.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard