Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

PUKY step voor kinderen vanaf 2 jaar, 2 of 3 wielen.

PUKY R1 3-wiel scootmobiel zeker in balans

De motorische vaardigheden van jonge kinderen worden ontwikkeld door verschillende vormen van lichaamsbeweging. De PUKY R1 step is toegankelijk vanaf 2 jaar, ja vanaf 2 jaar. Om de kleintjes te helpen de step onder de knie te krijgen, heeft PUKY het model PUKY R1 step ontwikkeld, dat slim is omdat het voor een groter wiel heeft dan achter, en tegelijkertijd het enkele achterwiel vervangt door twee kleine wielen die de step stabiliseren. Met dit apparaat heeft uw kind precies dezelfde sensaties als met de grotere modellen. Kortom, twee kleine wielen achteraan om de step stabiel te houden en een groter wiel vooraan voor hetzelfde gevoel als de klassieke modellen. Met PUKY R1 kunt u er zeker van zijn dat uw kind leert steppen met een model dat zowel solide als goed doordacht is, als speelgoed, met de extra bonus van kwaliteit.

PUKY R03 step met 2 lekvrije banden, eenvoudig en solide vanaf 3 jaar

PUKY heeft begrepen dat er voor elke leeftijd een geschikt stepmodel is. Op jonge leeftijd is de vooruitgang bliksemsnel, maand na maand wordt het evenwicht beter beheerst, zoeken we snelheid, groeien we! De PUKY R03 step is dus ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar om overal te gebruiken … 2 wielen met lekvrije banden, een kleine uitschuifbare standaard voor de “parkeerstand”, een voorspatbord om zandprojecties te voorkomen en een achterspatbord/rem om te remmen zoals op de stadstep voor volwassenen. De bel? Het is gewoon om de duiven te waarschuwen voor mijn komst in de steegjes van het park of om de race te beginnen met mijn broers en zussen! Met de PUKY R03 ben je verzekerd van een sterk stalen frame en een step die meer is dan alleen speelgoed.

PUKY R07L skateboard – serieus en sterk vanaf 4 1/2 jaar oud

Met de PUKY R07L step pakken we de “echte” step voor kinderen vanaf 4 1/2 jaar aan? Echte spaakwielen met luchtbanden + een V-Brake voor zelfverzekerd remmen. Kijk naar het frame opgebouwd rond een solide centrale balk en 2 laterale versterkingen, allemaal staal geassembleerd in Duitsland bij PUKY voor 60 jaar. Dit model schaats zal het geluk van kinderen vanaf 95cm (ongeveer) voor een maximum gewicht van 50kg. Het stuur is in hoogte verstelbaar naargelang de grootte van het kind en het vereiste comfort, en de zijstandaard biedt het voordeel van gemakkelijk parkeren. Het is een model dat met slechts 6,4 kg nog vrij licht is voor dit type.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard