Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Ontdek de kenmerken van de Freestyle Step sturen: diameter, helling, materialen en vorm. Een ruime keuze voor alle stijlen.

Stalen stuur, HIC stuur, welke zou jij kiezen?

Het stuur is gemaakt van chroomstaal of aluminium.

Chromolystaal is een zeer gaaf materiaal, omdat het relatief licht is en flexibiliteit mogelijk maakt, terwijl het een zeer sterk stuur blijft. Bij het klemmen met een interne ster op het stuur kan de ster door de hardheid van het staal gaan glijden, de ster grijpt niet voldoende en kan leiden tot het loskomen van uw compressie. Aluminium is lichter dan normaal chromoly. Door de eigenschappen van aluminium bieden deze staven een uitstekende stijfheid. De grip van de sterren is veel beter door de relatieve zachtheid van aluminium in vergelijking met chroomstaal.

Het type stuur of stangen: Standaard, HIC of Oversize.

Standaardsturen hebben meestal een buitendiameter van 31,8 mm en zijn meestal gemaakt van chroomstaal. Het “HIC”-type stuur heeft altijd een buitendiameter van 34,9 mm. Gemaakt van chroomstaal, deze sturen worden gebruikt met HIC of SCS compressie kits. Het Oversize stuur is van het type HIC en gemaakt van Aluminium.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard