Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Nieuwe Yedoo Mezeq | Mula | City step – Nieuwe kleuren! Nieuwe namen!

Yedoo City Version 2018 collectie Run Run monochrome kleuren.

Het model City is het best verkochte model van Yedoo. Met afmetingen die het gebruik door kinderen vanaf 7 jaar en ook door volwassenen tot 180 cm mogelijk maken is het de familiestep voor iedereen. Yedoo herontwerpt zijn modellen voortdurend en om de 2 jaar worden nieuwe modellen geïntroduceerd om je schaatservaring te verbeteren. Deze keer zijn het nieuwe monochrome kleuren van zwart, rood, blauw of wit. En vergeet niet dat de Yedoo garantie 3 jaar is!

Yedoo Mezeq is nu een all-terrain step ook als hondenstep uitgevoerd met schijfremmen.

Vanaf oktober 2018 wordt Mezeq alleen verkocht met kabelbediende schijfremmen om je snelheid te controleren bij off-roaden of bij lange afdalingen over de weg. Meer dan 30 punten zijn herzien met betere onderdelen, een nieuw frame, betere remmen en monochrome rode, zwarte, blauwe en groene kleuren.

Yedoo MULA vervangt het Mezeq V-Brake model. Identiek frame en nieuwe naam om de 2 modellen te onderscheiden.

Yedoo MULA vervangt het Mezeq V-Brake model. Identiek frame en nieuwe naam om de 2 modellen te onderscheiden. Deze step met grote opblaasbare wielen is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een alledaags model, voor gebruik in de stad of op landwegen. Het 20″ wiel zorgt voor een goede snelheid en stabiliteit. Het kan worden gebruikt door kinderen vanaf 10 jaar en is ook een evolutionaire keuze. Mula is verkrijgbaar in twee kleuren: appelgroen en zwart. Voor de komst van de Mula in het Run Run assortiment heeft Yedoo meer dan 30 punten herzien waaronder nieuwe remmen, nieuw frame, monochrome kleuren.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard