Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Nieuw 2018 assortiment Grote wielen van Yedoo Step Mula Mezeq en City Run Run

Yedoo City nieuwe kleuren 2018 lijn Run Run monochrome kleuren.

Yedoo City is echt de bestseller van Yedoo, of je nu een 7-jarige of een 180cm lange volwassene bent. Het vrij compacte formaat is ook een groot succes voor het hele gezin. Yedoo begon met een kort assortiment en eenvoudige modellen, nu is het assortiment breder en laat je niet misleiden… het is de New City die je nodig hebt, je vindt er producten die er vergelijkbaar uitzien maar lang niet zo goed afgewerkt zijn. . Deze keer zijn het nieuwe monochrome kleuren van zwart, rood, blauw of wit. En sinds mei 2018 bij Yedoo is de garantie 3 jaar!

Alleen schijfremmen voor de Yedoo Mezeq “Run Run” met 20″ en A6″ wielen voor off-road gebruik en wat cross country.

Hij komt in oktober 2018, maar je kunt je Yedoo Mezeq step met kabel gecontroleerde schijfremmen nu al pre-orderen. Nu bestaat de Mezeq V-Brake niet meer (de MULA zal klassieke remmen hebben). Deze Mezeq met schijven zorgt voor krachtig remmen. Voor de kleuren heeft Yedoo gekozen voor soberheid met alles rood, of zwart, of blauw, of groen.

Yedoo MULA is het nieuwste lid van de run run familie en vervangt de Mezeq V-Brake. Een nieuwe naam om de 2 modellen te onderscheiden.

Yedoo MULA neemt de fakkel over van de Mezeq V-Brake om de 2 modellen beter te onderscheiden. Het frame is identiek met het 20″ wiel vooraan en 16″ achteraan. Deze step met grote opblaasbare wielen is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een alledaags model, voor gebruik in de stad of op onverharde wegen. Het 20″ wiel staat garant voor snelheid en stabiliteit. Dit model groeit met uw kind mee vanaf de leeftijd van 10-12 jaar. U kunt de Mula kiezen uit 2 kleuren: appelgroen of zwart.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard