Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Little Brown Bear’s keuze aan steps: 3 wielen, opvouwbaar of met opblaasbare banden.

Een 3-wielige step voor beginners vanaf 2 jaar.

Kleine Bruine Beer heeft plezier op zijn scooter! Hij koos een model als voorheen, maar welke kies jij? De step met 3 wielen zoals de Mini Micro Kickboard of Scoot & Ride Highwaykick zijn geweldige modellen voor kinderen vanaf 2 jaar met de zitset. Zo kan uw kind zich oriënteren en zijn evenwicht ontwikkelen. Verwijder vervolgens het zitje en hij ontdekt een step met stuur en 3 wielen om hem te helpen de zwaartekracht onder de knie te krijgen.

Vanaf 5 jaar een opvouwbare step om overal mee naar toe te nemen.

Wat is er beter dan een opvouwbare step met pulyurethaan wielen om op de stoep te komen? Met JDBUG Eco MS 305 maakt u de juiste keuze vanaf de leeftijd van 5 tot 10 jaar. Hij is in een handomdraai opgevouwen en kan worden meegenomen met de auto, bus of trein. Bij trotineo kunt u voor een paar euro extra een kleine draagtas krijgen.

Op een scooter met grote wielen vanaf 5 jaar en met remmen: het kan!

Met de Yeddo Wzoom heb je een zeer robuuste scooter met 2 wielen van 12″ inch, 2 V-Brakes zoals op een fiets om af te remmen en veilig te rijden. Dit model scooter met opblaasbare banden biedt het nodige comfort op oneffen terrein en paden.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard