Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Hoe kies je een Big Wheel Step voor volwassenen?

Hoe kies je een Big Wheel Step voor volwassenen?

Wat is het doel van een step met grote wielen?

Om naar het station te gaan, boodschappen te doen, uw kinderen te begeleiden kunt u een Kickbike adopteren. Bij Kickbike kunt u kiezen voor de City met zijn mandje voor het stuur of de Cruise, ideaal om te wandelen.

Een step met grote wielen voor de sport!

De Big Wheel Step ontstond in Finland met Kickbike, dat aanvankelijk een scooter ontwikkelde met een 700 mm voorwiel en een 18 inch achterwiel om in de zomer op de weg te trainen (in de winter oefenen ze in deze streken Kickspark). Met de Kickbike Sport G4 en zijn stalen frame kunt u alle kanten op: op de weg en op het circuit. Je bent 20 minuten weg of doet urenlang push-ups!

Je dagelijkse step met Big Wheel!

Tot slot, voor dagelijks gebruik in de stad, zult u een MIBO step waarderen die volledig in Tsjechië is gemaakt door een klein team van enthousiastelingen. De Mibo vouwscooters zijn een echte traktatie met twee Shimano V-Brakes en zijn extreem compact wanneer ze zijn opgevouwen.

Een step met een groot wiel: Stilte en plezier!

De voordelen van de step met grote wielen: stil schaatsen (geen lawaaierige ketting of pedalen). Beperkte vervuiling: geen kettingvet. Zwaartepunt dicht bij de grond en stijgen/dalen “als lopen”.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard