Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

Goedkope Cross Step: een Kickbike concentraat met CROSS FiX all-terrain

Kickbike biedt een low-cost all-terrain Cross step die zowel betaalbaar als sterk is: de CROSS FiX.

Het hart van deze cross-country step is het Kickbike aluminium frame.

Voor degenen die het merk nog niet kennen: Kickbike step, ook bekend als steppen, werden in 1994 in Finland geboren met een eerste “model” van rudimentaire stalen buizen… vanaf het begin was prestatie een van de leidmotieven van Hannu, de bedenker van het merk. Vandaag is een nieuw model geboren: de CROSS FiX, een all-terrain cross country model. Het frame is datgene wat het merk beroemd heeft gemaakt, het aluminium frame met één buis – bestand tegen alle beproevingen: bergafwaarts, gebruikersmaten tot 120kg, trekken met een hond om de hond EN de baas te laten werken, tijdens eenvoudige rit langs een kanaal. Dit unieke frame geeft je een gevoel van evenwicht en snelheid als geen ander.

Eenvoudige en efficiënte uitrusting voor off-road en cross-country.

Het historische assortiment cross-country/ cross-step was systematisch uitgerust met een schokdempende voorvork, nuttig om obstakels en ruw terrein op te vangen, maar niet altijd essentieel. Daarom heeft de CROSS FiX een solide aluminium vork die bestand is tegen al het rijden en de machine goedkoper en gemakkelijker te onderhouden maakt. De kabelbediende schijfremmen zijn Shimano voor de kenners.

CROSS FiX de all-terrain step voor alle natuurliefhebbers.

Nu vraagt u zich af of dit model iets voor u is? Je wilt door het platteland rijden met een cross step die zowel “voor dit doel ontworpen” is (wat niet altijd het geval is). U woont in de bergen en de roep van de met de skilift toegankelijke bergpas trekt u aan. U wilt uw hond trainen. Je hebt enkele modellen gezien met iets kleinere en goedkopere wielen die “het misschien zouden kunnen doen”, maar je bent nog steeds niet zeker. Dan is CROSS FiX er voor u! Ja, want het 26″ voorwiel geeft u echte stabiliteit wanneer zowel de snelheid als het terrein onstabieler worden (veel beter dan 20″ wielen). U kunt ook rekenen op een hogere snelheid dankzij dit 26″ wiel dat een grotere inertie geeft. Bovendien bieden mountainbikebanden de nodige grip voor off-road en on-road gebruik.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard