Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

De beste opvouwbare stadsstep kiezen, wat een uitdaging! Voor ons is de Xootr wel echt een sterke kandidaat.

In 3 foto’s: Kies uw opvouwbare stadsstep!

Compacte opvouwbare step voor volwassenen: de beste is Xootr!

Met de Xootr serie heb je alles tegelijk: het unieke Quick Click® vouwsysteem waarbij je je step in 1 seconde in- en uitklapt! Uitstekende rijprestaties. 2 x 180mm wielen voor een uitstekende stabiliteit. Een voorrem naast de traditionele achterrem. Vliegtuigachtige constructie met machinaal bewerkte aluminium materialen. Gemakkelijk onderhoud met altijd beschikbare reserveonderdelen. Ongeëvenaarde uitstraling en design.

Opvouwbare step met grote opblaasbare wielen: CLiX van Kickbike is de sportieve opvouwbare step!

Kickbike werd geboren in de sport met prestatiegerichte step voor snelheid en uithoudingsvermogen. In zijn geschiedenis vindt u alles wat Kickbike zo succesvol heeft gemaakt: rijdynamiek, snelheid, weerstand en betrouwbaarheid. CLiX heeft alle kenmerken van zijn grote zussen: V-Brake voor- en achterremmen, spatborden, stadsbanden waarmee je ook op de weg kunt rijden, en een robuust vouwsysteem in het midden van het frame. De grote 16″ wielen zorgen voor zowel stabiliteit als een compact formaat zodat de step in de kofferbak van je auto of in je flat past. Bent u op zoek naar uw volgende opvouwbare stadsstep om stedelijke reizen en dagelijkse fitness te combineren? CLiX is wat je nodig hebt!

Opvouwbare step & Opblaasbare banden & Compact: Boardy, zonder twijfel!

Je hebt het web afgezocht en dan nee, je kan die step niet vinden … je weet het wel die ene “die je nodig hebt” ! Eens kijken … hij is compact zodat je hem mee kunt nemen in het openbaar vervoer, hij is opvouwbaar zodat hij bijna overal past en dan, het belangrijkste, het comfort van de opblaasbare banden om over de kasseien te komen en dan zijn er thuis slechte wegen maar “jullie grote steps zijn te groot”. Nou, ik wil dat ze vaart maakt. Ik bedoel, ik wil mezelf niet meeslepen. Nou, zoek niet verder BOARDY® Step heeft deze step voor u ontworpen, die alles heeft wat u zich maar kunt wensen: 2 opblaasbare wielen met tot 4,5 bar voor een uitzonderlijke rit, een bamboe dek dat tot 100 of 120kg kan dragen, afhankelijk van het model, een V-Brake aan de voorkant, een inklapbaar stuur om bijna overal te komen, en dit houten dek dat zo comfortabel is dat u zich op een wolk waant. Als je het zo ver hebt geschopt, is BOARDY erin geslaagd XOOTR en KICKBIKE CLiX te combineren. Bekijk ook zeker de SwiftyOne, anders maar ook het overwegen waard! Getest en goedgekeurd door on StepTeam!

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard