Your Cart
  • Gratis verzending!
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • 14 dagen bedenktijd!

BOARDY Step met opblaasbare EN opvouwbare wielen, houten platform minder dan 6kg. Robuust en snel

Boardy Opvouwbaar, slechts 5,8kg EN opblaasbare banden

Boardy biedt een opvouwbare step met opblaasbare banden die slechts 5,8 kg weegt

BOARDY ontwerpt en fabriceert zijn vouwsteppen met opblaasbare wielen in Hongarije uit onderdelen van topkwaliteit. De BOARDY is perfect voor stedelijke reizen, want hij is opvouwbaar en compact genoeg om in de TRAM, metro of bus te passen. Je kunt ook aan lichte fitness doen, het is een echte step voor volwassenen!

BOARDY vindt de stijl van opblaasbare en opvouwbare steps opnieuw uit met een verbazingwekkend bamboe dienblad.

De Boardy, een hoogwaardige step die in de eerste plaats voor volwassenen is ontworpen, garandeert dankzij het verstelbare stuur de beste ervaring voor alle gebruikers tussen 140 en 190 cm lengte. Een van de belangrijkste kenmerken van de Boardy is het vrijwel onverwoestbare dek van hout en composiet. De Boardy overtreft de EU-eisen, zodat het platform bestand is tegen een belasting van meer dan 220 kg, waardoor wij de Boardy kunnen certificeren tot 100 kg of 120 kg voor de gebruiker. Voor gebruikers boven 190cm of > tot 100kg adviseren wij de Boardy XL versie voor mensen tot 200cm en 120kg.

BOARDY heeft unieke kenmerken met Rem, Bamboe dek, Opvouwbaar en opblaasbare banden

Met zijn flexibele dek en 12-inch luchtwielen biedt Boardy een uitzonderlijk comfortabele rit. Ongeacht zijn grootte is de Boardy gemakkelijk te vervoeren dankzij het inklapbare stuur en de quick-release wielen. Boardy verbetert de veiligheid en controle met zijn hoogwaardige V-Brake. Het Boardy board laat rijders toe hun twee voeten naast elkaar te plaatsen.

Gratis verzending

Op bestellingen boven de €150,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed? Geld terug!

Excellente service

Uw vraag is onze uitdaging!

Veilig betalen

Met o.a. Ideal of Mastercard